+46 070 691 20 84 susanne@kelldalen.se

Vi samarbetar med andra företag och nätverk. Det är en förutsättning och en förmån att samarbeta med andra företag. Att vara småskalig företagare på landsbygden kräver kreativa lösningar- Här finns lite mer att läsa om de företag och nätverk vi  har samarbeten med. Hör gärna av dig om du vill ha kontakt så berättar vi mer.

Grönsaker och blommor till restauranger

IMG_1670 (640x427)

De grönsaker och blommor vi odlar säljs endast i gårdsbutiken och direkt till restauranger. Vi har två olika möjligheter att leverera till restaurang och det är genom Olsegården AB samt Bondens Skafferi i Väst. Vi är glada och tacksamma över båda dessa företag som gör det möjligt för små företag som oss att nå ut till restaurangerna.
Några av de restauranger vi samarbetar med är:
Lilla spinneriet 
Bhoga 
Majas vid havet
Stedsans in the woods
Johns Place

 

Trädgårdsdesign inspiration och anläggning

IMG_1418 (640x427)

En del av vår verksamhet är plantskola och trädgård, och vi uppskattar verkligen det stora intresset som vuxit fram för trädgård, design och odling. För några år sedan lärde vi känna  Emma Johnsson Blasques  som arbetar med Trädgårdsdesign tillsammans med sin man Pete. Vi delar intresse för naturens mångfald, hänsyn till miljön och att arbeta med hållbara tankar och idéer och att köksträdgård och örtagård har sin självklara plats i trädgårdens utformning.

Lokal matvandring och mat från grunden

IMG_1224 (640x427)

För fjärde året i rad ordnar våra fina grannar Susanne och Gunnel matvandringar. Populärt och uppskattat så boka i tid! Dessutom är de på plats 28 av Lands rankinglista över årets 100 hetaste lantisar. Läs mer i länkarna:
reportage i Land
 Matglädje i Halland hemsida

Lokala besöksmål - företagsnätverk och destinationsbolag

IMG_1657 (640x427)

Det finns så mycket att göra och se i Halland, lokal och hållbar turism och mycket handlar om mat. Här är de nätverk vi medverkar i och där finns riktigt många fina besöksmål och intressanta företag.
Falkenbergs skafferi
Smaka på Tvååker
Kulinarisk resa i Halland